agència d'informació 29-s

Vint-i-set detinguts arreu del Territori i diversos ferits

14 d Nov a les 20:03 per redacció | descarregar l'article en PDF alter-lingüa: Español ||
URL CURTA http://agencia29.net/1612 ||

Identificacions aleatòries a la ciutat de Barcelona


Veure en línia : Informació per a cuidar-se durant els actes de protesta

A les cinc de la tarda, s’ha nconfirmat vint-i-quatre detingudes a Catalunya, sis més han estat imputades i, presumiblement, 30 més ho seran durant els propers dies. La xifra repressiva superava, cap a les set de la tarda, la cinquantena de persones afectades.
Hi ha hagut una persona detinguda a Santa Coloma de Gramenet, cinc a Tarragona i vuit a Barcelona, una d’elles a prop de la plaça de toros Monumental i tres arrestos a la plaça d’Urquinaona. Se’ls imputen desordres públics i danys.
Durant un piquet gastronòmic que s’ha organitzat a la plaça del Padró, la policia ha aprofitat per encerclar i identificar a un grup de 25 persones, pertanyents als comitès de vaga de Raval, Casc Antic i Gòtic.
A primera hora de la tarda agents de paisà de la policia autonòmica han fet presència a l’exterior del local de la CNT-AIT a Cornellà i hi han detingut a un integrant de la CNT-AIT després d’hostigar-lo.
A primera hora de la tarda es confimava que de les 27 detingudes a València, almenys una havia sortit amb llibertat amb càrrecs. El mateix ha passat amb el detingut aquest matí al barri del Fort Pienc de Barcelona.
Al migdia s’ha produït la detenció il•legal de dues noies al piquet de Balmes, no els han llegit els drets però les han avisades que aniran a judici.

Agents de paisà identificats
També s’han produït moments de confusió. En concret, a prop de l’Agència 29, a primera hora de la tarda un piquet informatiu ha identificat un grup d’agents de paisà que intentaven infiltrar-se. Quan els vaguistes han reaccionat també ho ha fet una dotació dels Mossos que ha incursionat dins del piquet per rescatar el seus companys, fet que ha estat interpretat per diversos testimonis oculars com una detenció.


Un nen de 13 anys ferit a Tarragona

De totes les agressions sofertes durant la jornada de lluita d’avui, una de les que més clamen al cel és la càrrega policial dels Mossos d’Esquadra a Tarragona on un menor, de 13 anys, ha rebut cops al cap i li han hagut de posar tres punts de sutura. Aquest fet, que ha estat enregistrat per les càmeres de la televisió autonòmica, ha estat objecte de manipulació informativa per part del canal 3/24, que posteriorment ha rectificat, i la policia catalana. Informacions d’última hora confirmen que els Mossos han obert una investigació sobre aquest cas del menor ferit.
A més, a la ciutat de Palma un vaguista ha hagut de rebre sis punts de sutura al cap, després de ser agredit per la Policia Nacional en una de les càrregues.

Diversos intents d’atropellament

A la ciutat de Tarragona, durant el matí també s’ha produït un intent d’atropellament quan un conductor, que ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra, ha envestit un piquet a la plaça Imperial Tarraco. El conductor està acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit.
Segons l’últim balanç oficial del Govern espanyol, durant les primeres hores de la jornada, 34 persones han estat ferides a tot l’Estat, 18 d’elles pertanyents a les forces de seguretat.

Descarrega l'article en PDF |||| Traduccions automàtiques: Castellano | English

Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Visitar en mode text | Avís legal | Spip
Gargante absolucio: