agència d'informació 29-s

Dues manifestants arrestades a Ses Illes

36 manifestants detingudes a Barcelona i 45 en el conjunt de Catalunya

29 de Mar, a les 16:17
Arrel de l’ús massiu de pilotes de goma per part dels mossos d’esquadra 15 persones han pateixen politraumatismes i han estat ateses a l’Hospital del Mar. Un globus ocular destrossat per una bala de goma i una melsa reventada per un cop de peu són algunes de les lesions més greus.

A Barcelona ciutat han estat detingudes 38 persones per participar a les mobilitzacions contra la vaga general. Al conjunt de Catalunya aquesta xifra s’eleva fins a les 45, a les que cal sumar les dues de Ses Illes. A l’Estat espanyol també hi ha hagut detencions (...)

Resum del seguiment de la vaga al País Valencià

La vaga general convocada aquest 29 de març a tot l’estat ha arrencat amb força al País Valencià: les treballadores de la indústria i els transports i el món universitari han secundat majoritàriament la convocatòria mentre que al petit comerç la jornada ha tingut una repercussió menor.

CAMPANYES DESTACADES
ACTES


Seguir la vida del lloc RSS 2.0 | Visitar en mode text | Avís legal | Spip
Dolors Recasens, 68 anys: “N'estic fins al capdemunt de polítics mentiders i lladregots. Les he vist de tots colors a la vida, i si una cosa he aprés és que per a canviar les coses s'ha de lluitar. Jo que ja no puc fer vaga sortiré al carrer a manifestar-me”